06-10-2016 Rotterdam: Nieuwe website Argos live

Argos argosbluebiedt met vernieuwde website ook online de beste service
Om haar klanten zowel offline als online de beste service te kunnen bieden heeft Argos haar website vernieuwd. Op www.amigotankstations.nl kan de consument vanaf heden terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Argos: kwaliteit en service
Argos is een Nederlands tankstation merk, onderdeel van VARO.  Argos voorziet consumenten van een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs. Met de geheel vernieuwde website kan Argos zowel offline als online de beste service bieden aan haar klanten.

Gemak dient de mens
Op de vernieuwde Argos website kan men via de Argos Stationfinder snel en eenvoudig het Argos tankstation in de buurt vinden. Door deze op te slaan als favoriet blijft men altijd op de hoogte van de actuele brandstofprijzen en lopende acties van dit tankstation. Om de lancering van de vernieuwde website te vieren maken Argos klanten de komende twee weken iedere dag kans op 50 euro tanktegoed!

Op de nieuwe website vindt de consument tevens een overzicht van alle lopende acties. Doe bijvoorbeeld mee aan een winactie, profiteer van een prijsactie of spaar voor een autowasbeurt of leuke cadeaus. Via de Argos nieuwsbrief wordt men automatisch op de hoogte gehouden van al deze acties, kortingen, nieuws en handige tips.

 

Argos Zakelijke Tankpas
Op de nieuwe website is ook alles te vinden over de Argos Zakelijke Tankpas. De Argos tankpas is ideaal voor grote én kleine bedrijven, die hun kosten graag onder controle houden. Met de zakelijke tankpas profiteert het personeel van meer gemak en minder administratie. En goedkoop tanken natuurlijk.

Argos groeit
Er zijn op dit moment meer dan 70 Argos tankstations in Nederland. Argos streeft ernaar ernaar om het netwerk nog verder uit te breiden. Het laatste nieuws lees je op de nieuwspagina. Wil je meer weten over Argos, Blue One 95 of de smeermiddelenlijn Argos Oil? kijk hier voor meer informatie.

Nog vragen over Argos of haar producten? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in op de website, mail naar info@amigotankstations.nl of bel Argos op +31 (0)88 1007 000. Argos helpt je graag!Contactgegevens

Brand Oil Tankstations
VARO Energy Retail B.V.
Waalhaven z.z. 11
3089 JH Rotterdam
T + 31 (0)88 1007 222
E klantenservice@varoenergy.com

Storingsnummer

Bij een storing op een Brand Oil Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Over Brand Oil

Kom tanken bij een van de bemande Brand Oil tankstations in Nederland waar je naast brandstof terecht kunt voor diverse shop artikelen.

Lees meer

Vragen

Heb je een vraag? Kijk of het antwoord op jouw vraag hier staat. Staat jouw antwoord er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Vanwege de beperkte personeelsbezetting in verband met het Coronavirus is onze Klantenservice momenteel beter per e-mail dan telefonisch bereikbaar.

Contact