Over Brand Oil

Over ons

Brand Oil is een Nederlands tankstation merk. Sinds januari 2017 zijn de Brand Oil en zusterbedrijf amiGo tankstations in Nederland onderdeel van VARO. De bemande tankstations van Brand Oil, die voornamelijk te vinden zijn in het noorden en oosten van het land, zijn onderdeel van het VARO tankstation netwerk, dat uit ruim 160 tankstations bestaat in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

amiGo

Snel, makkelijk en voordelig tanken. Dat kan op de ruim 40 amiGo tankstations in Nederland. amiGo is net zoals de Brand Oil tankstations, onderdeel van VARO. De tankstations van amiGo zijn voornamelijk onbemand.

 

Blue One 95

Blue One 95: voor moderne benzinemotoren
Blue One 95 is een benzine die bestaat uit een mengsel van fossiele brandstoffen en (bio)ethanol. De (bio)ethanol die wordt gebruikt, is een alcohol dat gemaakt wordt uit landbouwgewassen en/of stromen die voortkomen uit een recyclingproces.

Controleer hier of je auto geschikt is voor het gebruik van Blue One 95.

 

LET OP: Blue One 95 kan uitsluitend gebruikt worden door personenauto’s met een benzinemotor, die geschikt is voor het gebruik van E10*.

VARO

Sinds januari 2017 zijn Brand Oil en amiGo onderdeel geworden van het Zwitserse bedrijf VARO. De toonaangevende oliemaatschappij VARO is actief op het gebied van raffinage, opslag en distributie van olieproducten. VARO bedient de markt in Noordwest-Europa. Dat doen wij op een veilige en efficiënte wijze. Het vertonen van verantwoordelijk gedrag in de gemeenschappen waarin wij actief zijn, is voor ons een absolute prioriteit.

Onze activiteiten
In onze raffinaderijen in Beieren (Duitsland) en Cressier (Zwitserland) destilleren wij benzine, diesel en stookolie uit ruwe olie. Daarna verzorgen wij het transport, de opslag en de distributie van deze producten naar onze klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Via een groot netwerk van wederverkopers en directe distributiekanalen voorzien wij vervolgens consumenten van benzine, diesel en stookolie.Contactgegevens

Brand Oil Tankstations
VARO Energy Retail B.V.
Waalhaven z.z. 11
3089 JH Rotterdam
T + 31 (0)88 1007 222
E klantenservice@varoenergy.com

Storingsnummer

Bij een storing op een Brand Oil Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Over Brand Oil

Kom tanken bij een van de bemande Brand Oil tankstations in Nederland waar je naast brandstof terecht kunt voor diverse shop artikelen.

Lees meer

Vragen

Heb je een vraag? Kijk of het antwoord op jouw vraag hier staat. Staat jouw antwoord er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Vanwege de beperkte personeelsbezetting in verband met het Coronavirus is onze Klantenservice momenteel beter per e-mail dan telefonisch bereikbaar.

Contact