De tankpas is een ideaal betaalmiddel voor bedrijven en zakelijke rijders die regelmatig tanken.  Met deze persoonlijke tankpas heb je  nooit meer contant geld nodig om te tanken of je auto te wassen bij onze stations. Dat bespaart  je niet alleen tijd, maar helpt ook je kosten te verlagen. De tankpas is bruikbaar bij alle Brand Oil én amiGo tankstations (ruim 90 locaties). Onder het kopje Tankstations tref je een totaaloverzicht pasacceptatie.

Veilig, betrouwbaar systeem

De tankpas werkt volgens een veilig, betrouwbaar systeem met een persoonlijke pincode. Alle tankbeurten worden geregistreerd en later, zonder extra kosten, automatisch van  je bankrekening afgeschreven. Dit vindt wekelijks plaats op woensdag.

Overzichtelijke BTW-factuur

Je krijgt iedere week een digitale, overzichtelijke BTW-factuur voor je  administratie. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft minimale afname. Aan het gebruik van de tankpas zijn geen kosten verbonden.

Totaaloverzicht pasacceptatie

Via onderstaande link kun je een totaaloverzicht bekijken van alle locaties waar de tankpas geaccepteerd wordt.

Bekijk totaaloverzicht

 

Interesse?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor de aanvraag van jouw zakelijke tankpas.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.