Turbosparen bij Brand Oil stopt!

Brand Oil heeft besloten om te stoppen met het Turbosparen. Om u nog in staat te stellen om spaarkaarten vol te maken kunt u nog tot 1 december 2017 Brand Oil Turbosparen zegels sparen op de deelnemende Brand Oil tankstations. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 31 december 2017 ingeleverd worden op alle deelnemende Brand Oil locaties. Ruil uw volle spaarkaarten dus uiterlijk 31 december 2017 in voor diverse prijzen, op=op, of €2,25 per volle spaarkaart verrekend op de brandstof. Na 31 december 2017 worden volle spaarkaarten niet meer ingeruild voor prijzen of kortingsacties.

Volle spaarkaarten opsturen na 31 december 2017.

Na 31 december 2017 kunt u de volle spaarkaarten niet meer inleveren op de tankstations. Inleveren is dan nog uitsluitend mogelijk door de volle spaarkaarten op te sturen naar onderstaand adres. Vul het formulier in en stuur deze samen met de volle spaarkaarten GRATIS op. De gespaarde waarde zal worden overgemaakt op het door u opgegeven rekeningnummer.

LET OP: alleen voor volle spaarkaarten die door Brand Oil zijn ontvangen voor 31 mei 2018 zal de waarde door Brand Oil worden uitgekeerd. Onvolledige spaarkaarten of spaarkaarten die later ontvangen zijn dan 31 mei 2018 geven geen recht op uitbetaling.

Turbosparen
Antwoordnummer 40
7200 VB Zutphen

Download het inleverformulier

Voorwaarden Turbosparen

1. Het Brand Oil Turbosparen is gebaseerd op een spaarsysteem waarbij de spaarder zegels ontvangt in de pompshop van de aangesloten Brand Oil tankstations.
2. Voor iedere 5 liter brandstof ontvangt de spaarder één zegel.
3. Een volle spaarkaart bevat 84 Turbospaarzegels.
4. Iedere volle spaarkaart kan ingeleverd worden tegen diverse prijzen waarbij geldt: op=op.
5. Brand Oil behoudt zich het recht voor om het spaarsysteem, het aantal stickers dat nodig is voor een volle spaarkaart en het aanbod in prijzen, te wijzigen, te verkleinen of te vergroten.
6. Medewerkers zijn te allen tijde uitgesloten van deelname aan de actie.
7. Tot en met 1 december 2017 worden op alle aangesloten locaties zegels uitgedeeld.
8. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 31 mei 2018 worden ingeleverd of opgestuurd naar het Brand Oil hoofdkantoor in Zutphen.

Zo werkt het

• Tank bij één van de aangesloten Brand Oil tankstations en spaar Turbospaarzegels.
• Lever uw volle spaarkaart(en) in bij het Brand Oil tankstation en ontvang:
o Directe korting op brandstof of shopaankoop (m.u.v. tabak)
o Gratis wasbeurt in de wasserette
o Gratis broodje naar keuze in de shop
• Meerdere volle spaarkaarten kunnen ingeruild worden voor andere producten zoals handdoeken, irischeques (VVV-bon) of andere artikelen. Deze producten kunnen afgehaald worden op een tankstation naar keuze. Het assortiment kan per pompshop anders zijn en er geldt op=op.

Hieronder ziet u een selectie uit het huidige assortiment. Op=op.

cupcake

tosti

staafmixer

Kleur en uitvoering van getoonde artikelen kunnen afwijken. Assortiment in pompshop kan afwijken.

Handdoeken en badlakens

0004368

handdoeken

handdoekenokt2011