Turbosparen bij Brand Oil stopt!

Brand Oil heeft besloten om te stoppen met het Turbosparen. Tot en met 1 december 2017 was het mogelijk om zegels te sparen op de deelnemende Brand Oil tankstations. Volle spaarkaarten kun je tot en met 31 mei 2018  opsturen voor €2,25 per volle spaarkaart.

Volle spaarkaarten opsturen

Tot en met 31 mei 2018 is het mogelijk om je uitsluitend volle spaarkaarten op te sturen naar het onderstaande adres. Vul het formulier in en stuur deze samen met de volle spaarkaarten GRATIS op. De gespaarde waarde zal worden overgemaakt op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

LET OP: alleen voor volle spaarkaarten die door Brand Oil zijn ontvangen voor 31 mei 2018 zal de waarde door Brand Oil worden uitgekeerd. Onvolledige spaarkaarten of spaarkaarten die later ontvangen zijn dan 31 mei 2018 geven geen recht op uitbetaling.

Turbosparen
Antwoordnummer 40
7200 VB Zutphen

Download het inleverformulier

Voorwaarden Turbosparen

1. Een volle spaarkaart bevat 84 Turbospaarzegels.
2. Iedere volle spaarkaart kan ingeleverd worden voor €2,25 per volle spaarkaart verrekend op de brandstof.
3. Brand Oil behoudt zich het recht voor om het spaarsysteem, het aantal stickers dat nodig is voor een volle spaarkaart en het aanbod in prijzen, te wijzigen, te verkleinen of te vergroten.
4. Medewerkers zijn te allen tijde uitgesloten van deelname aan de actie.
5. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 31 mei 2018 worden ingeleverd of opgestuurd naar het Brand Oil hoofdkantoor in Zutphen.